اخبار داغ
  از حیثیت مجلس دفاع کنید
 بازنشستگان توان گذران زندگی خود را ندارند
 ساماندهی کارکنان دولت با جدیت پیگیری شود
 مردم منتظر اقدام در پرونده فساد واردات چای هستند
 عضو ناظر مجلس در شورای رقابت انتخاب شد
 ارقام تحقق ناپذیر در بودجه وجود ندارد
 کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 حاضران در فیلم غیراخلاقی گیلان بازداشت شدند
 نیروهای طرحی دوران کرونا تعیین تکلیف شود
 به معیشت مردم توجه شود
 مدیر کل آژانس نباید احساسی موضع‌گیری کند
 دولت ساخت مسکن را در اولویت کاری خود قرار دهد
 مجلس به دنبال رفع تبعیض حقوق بازنشستگان
 به تعداد نمایندگان مجلس اضافه می‌شود؟
 شناسایی حدود ۱۱۰ هزار خانه برای دریافت مالیات
 امنیت روانی جامعه را به خطر نیاندازید
 صف‌های سوخت‌گیری در تهران جمع شد؟
 این خانوارها مسکن رایگان می‌گیرند
 پاسخ قالیباف به رئیس سازمان برنامه و بودجه
 هیچ برنامه‌ای برای زمان‌بندی قطع برق وجود ندارد!
دیگر رسانه ها
 ساها در جمع ۵ ایرلاین برتر کشور
 دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۳ بازنگری کند
 گرانی برای مردم مشکل ساز شده است
 عنوان مدرسه از برخی واحدهای آموزشی حذف می‌شود
  کیفیت سوخت ناچارا کاهش داده می‌شود
 بستر ایجاد اشتغال برای جوانان فراهم شود
  اعتیاد اینترنتی کودکان را جدی بگیرید
  سال آینده فشار مالیاتی بر مردم نداریم
 صادرات پیاز و گوجه فرنگی به زودی محدود می شود
 سهمیه سوخت این خودروها قطع می‌شود
 افزایش ۳۰ درصدی حقوق تورم را تشدید می‌کند
 مردم تهران زباله نفس می‌کشند
 خودروهای وارداتی فوتبالیست ها پلاک نمی شوند!
 به سمت حذف «کنکور» می‌رویم
 اختصاص سهام عدالت به نوزادان مطرح نیست
 مدیرعامل چای دبش اختلاسگر نیست!
 نیروگاه‌های استان تهران مازوت مصرف نمی‌کنند
 باید لوازم خانگی باکیفیت وارد شود
 ریالی از بانک مرکزی بابت تنخواه گردان خزانه نگرفتیم
 واردات کالاهای تحریمی تسهیل شد
سرویس :  جامعهارسال به دوستان ارسال به دوستان نسخه چاپی
شناسه خبر:  7191چهارشنبه 12 مهر 1402   |   11:5:41
پیرهادی:

 سالمندی جمعیت اَبَرچالش کشور است

محسن پیرهادی وقوع سالمندی جمعیت در کشور قبل از طی فرایند توسعه‌یافتگی را اَبَر‌چالش کشور در سه دهه پیش رو خواند و عنوان کرد: طبق بررسی‌های انجام شده در سال‌های اخیر، بیش از نیمی از منابع بیمه کشور به جمعیت کمتر از ۱۰ درصدی سالمندان اختصاص یافته است.
به گزارش صندلی سبز؛ محسن پیرهادی، رئیس فراکسیون مدیریت شهری مجلس در جمع خبرنگاران وقوع سالمندی جمعیت در کشور قبل از طی فرایند توسعه‌یافتگی را اَبَر‌چالش ۳ دهه پیش رو خواند و گفت: با توجه به اینکه سالمندی جمعیت به‌طور مستقیم بر میزان بهره‌وری و رشد اقتصادی کشور اثرگذار است، عدم چاره‌جویی درباره مسئله سالمندی آن ‌را به چالش اساسی در آینده اقتصادی ایران بدل می‌‌کند.

پیرهادی با اعلام اینکه بر اساس برآوردها و‌ بررسی‌های انجام شدت تا سه دهه دیگر یک سوم جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند، افزود: از آنجا که سالمندی در ایران برخلاف کشورهای توسعه‌یافته، قبل از فرآیند توسعه‌یافتگی حادث می‌شود؛ باید نهادهای رفاهی، قدرت کافی برای اجرای اصلاحات در ابعاد مختلف بازنشستگی، سلامت و حتی جایگاه اجتماعی به منظور دستیابی به دوره سالمندی با کیفیت را، به دست آورند.

این عضو هیات رئیسه مجلس، کوچک شدن‌ خانوارها، افزایش آمار تجرد قطعی و زنانه‌شدن سالمندی را از جمله عوامل اثرگذار در تشدید مسئله سالمندی دانست و گفت: افزایش هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی-درمانی و نیاز به زیرساخت‌های مراقبت از سالمندان، از جمله چالش‌های سالمندی جمعیت است که باید در سیاست‌گذاری‌های نظام تأمین اجتماعی مورد توجه قرار گیرند.

وی در ادامه ضمن اشاره به کمبود زیرساخت‌های مراقبت از سالمندان، اضافه کرد: میزان دسترسی ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفری جمعیت سالمندان کشورمان به تخت مراقبتی سالمندان، یک،سی‌و‌هشتم کشورهای توسعه‌ یافته است.

به گزارش خانه ملت،به گفته پیرهادی، در حال حاضر سطح دریافت خدمات درمانی و مراقبتی سالمندان ۴ برابر دیگر شهروندان است و با رشد سه برابری جمعیت سالمندان تا سی سال آینده، این رقم به ۱۲ برابر خواهد رسید.

رئیس فراکسیون مدیریت شهری مجلس در بخش دیگر صحبت‌های خود با بیان اینکه طبق بررسی‌های انجام شده در سال‌های اخیر، بیش از نیمی از منابع بیمه کشور به جمعیت کمتر از ۱۰ درصدی سالمندان اختصاص یافته است، افزود: بر همین اساس مواجهه با هزینه‌های سلامتی و مراقبت از  سالمندان، افزایش سطح دسترسی سالمندان به خدمات سلامت مورد نیاز، ارائه خدمات اجتماعی دولتی در کنار حمایت‌های خانواده، از مهم‌ترین چالش‌های سالمندی جمعیت در سطح کلان است، که باید مورد توجه داشته باشیم تا بتوان ورود مدیریت شده‌ای بر چالش سالمندی ایران  داشته باشیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در بحث درگیری کشور با مسئله سالمندی نیازمند ایجاد تغییراتی جدی در نظام تأمین اجتماعی کشور هستیم. برنامه‌ریزی و طراحی تدابیری در نظام  تأمین اجتماعی که متناسب با اوضاع اجتماعی و اقتصادی کشور شکل بگیرد که با در نظر گرفتن ریسک‌های فقرزایی چون  سالمندی، بیکاری، معلولیت را پوشش دهد.

پیرهادی در ادامه اصلاح قانون بازنشستگی کشور در مقابله با پدیده سالمندی کشور را ضروری دانست و یادآور شد: با توجه به متوسط سن ۵۲ سالگی بازنشستگی و با سن امید به زندگی ۷۲ سالگی در کشور، بازنشستگان به‌طور متوسط ۲۰ تا ۲۶ سال مستمری دریافت می‌کنند. این امر بار مالی قابل توجهی بر صندوق‌های بازنشستگی وارد می‌کند که می‌تواند به بحرانی شدن سرنوشت آن‌ها بیانجامد.

وی با اشاره به اینکه نرخ جمعیت در سن کار-شاغل- رشدی کمتر از نرخ رشد بازنشستگان داشته و این عدم توازن جمعیت چالش ساز است، افزود: همین امر اجرای اصلاحات در نظام بازنشستگی را اجتناب‌ناپذیر کرده؛ اما توجه به ابعاد اجتماعی و حفظ استانداردها در اصول اساسی بیمه‌های اجتماعی مانند جامعیت، کفایت، پایداری و فراگیری در اجرای اصلاحات نیز انکارناپذیر است.
ایمیل مستقیم:   info@sandalisabz.ir
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: *
ایمیل:
کد: *
 
     
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
   
اینستاگرام صندلی سبز
 درباره ما | تماس با ما | پیوندها | آرشیو | RSS
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صندلی سبز است و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
© 2015 sandalisabz professional news site. All rights reserved